jobs-hilleroed.dk: Jobs i Birkerød

Jobs hillerød i Birkerød

Her på siden finder du alle jobs i hele landet. Vi fra Jobsearch.dk har sat en ære i at samle alle ledige stillinger via en grundig søgemaskine, uanset jobtype, så alle på jobmarkedet kan få gavn af vores side. Du kan bruge siden til både at finde de ledige stillinger indenfor den jobtype, som du er på jagt efter - eller til at se, hvad der ellers findes af job du også kunne søge. På denne side er der en række direkte links til jogagenter og andet, så du kan komme godt i gang med din jobsøgning.

Om Birkerød


Om Birkerød

Birkerød er den største by i Rudersdal Kommune. Byen består af bydelene Birkerød, Kajerød, Ebberød og Bistrup, der er vokset sammen til at danne Birkerød. Derfor rummer byen også to kirker, Birkerød Kirke og Bistrup Kirke.

Birkerød har sin egen togstation, posthus, bibliotek, gymnasium og flere forskellige typer af erhverv. Derudover har Birkerød et rigt foreningsliv med blandt andet sportsklubber, hvor fodboldklubben Skjold Birkerød har et sportscollege i samarbejde med Birkerød Gymnasium. Af ikke-sportsrelaterede foreninger kan nævnes Birkerød Kunstforening, Ny Musik, Birkerød Kammermusikforening, Rytmisk Korforsyning, Birkerød-koret, ungdomsteatret LIMENAS samt handelsstandsforeningen "Birkerød - Centrum i Rudersdal".

 

Værd at se i Birkerød

Birkerød har mange interessant specialbutikker i bymidten. Endvidere er der også de to kirker i byen.

 

Birkerøds geografi

Birkerød havde i 2011 20.041 indbyggere. Birkerød har et samlet areal på 73,8 km2.

 

Links om Birkerød

Birkerød på Wikipedia 

Rudersdal Kommune 

Kort over Birkerød 

Mere i denne kategori: « Snoghøj Roskilde »