jobs-hilleroed.dk: Jobs i Lillerød (Allerød)

Jobs hillerød i Lillerød (Allerød)

Her på siden finder du alle jobs i hele landet. Vi fra Jobsearch.dk har sat en ære i at samle alle ledige stillinger via en grundig søgemaskine, uanset jobtype, så alle på jobmarkedet kan få gavn af vores side. Du kan bruge siden til både at finde de ledige stillinger indenfor den jobtype, som du er på jagt efter - eller til at se, hvad der ellers findes af job du også kunne søge. På denne side er der en række direkte links til jogagenter og andet, så du kan komme godt i gang med din jobsøgning.

Om (Allerød)


Om Lillerød

Lillerød er den største by i Allerød kommune. Byen bliver ofte omtalt som Allerød på grund af blandt andet stationsnavnet, kommunen og Allerød Gymnasium, hvilket dog er faktuelt forkert, da Lillerød er det officielle navn.

 

Værd at se i Lillerød

Lillerød huser blandt andet egnsteatret Mungo Park, opkaldt efter den skotske læge og opdagelsesrejsende Mungo Park. Teatret har vundet flere priser, og blandt andet vundet en Reumert tre gange siden 2005. Teatret vandt desuden Lauritz Fondens visionspris i 2011. Udover teatret har Lillerød en lokal biograf, der drives af frivillig arbejdskraft. Desuden er byen kendt for sine ”Kampvogne forbudt”-skilte, som er opsat grundet byens tætte placering på Høvelte Kaserne og Sjælsmark.

 

Lillerøds geografi

Lillerød er en del af Allerød Kommune og havde i 2011 15.775 indbyggere. Byen har et areal på 67,44 km2.

Den vigtigste gade i byen er gågaden M.D. Madsensvej.

 

Links om Lillerød

Lillerød på Wikipedia 

Lokalplan for Lillerød på Allerød Kommunes hjemmeside 

Kort over Lillerød

Mere i denne kategori: « Sophienborg Helsinge »