jobs-hilleroed.dk: Jobs i Ullerødbyen

Jobs hillerød i Ullerødbyen

Her på siden finder du alle jobs i hele landet. Vi fra Jobsearch.dk har sat en ære i at samle alle ledige stillinger via en grundig søgemaskine, uanset jobtype, så alle på jobmarkedet kan få gavn af vores side. Du kan bruge siden til både at finde de ledige stillinger indenfor den jobtype, som du er på jagt efter - eller til at se, hvad der ellers findes af job du også kunne søge. På denne side er der en række direkte links til jogagenter og andet, så du kan komme godt i gang med din jobsøgning.

Om Ullerødbyen


Om Ullerødbyen

Ullerødbyen er en helt ny bydel i Hillerød, der fuldt udbygget skal rumme 1.500 boliger samt fritidsinstitutioner, butikker og plejecenter. Hovedvægt i bydelens planlægning er samspil mellem natur og grønne områder og det nye byggeri. Igennem en god infrastruktur og bydelens grønne bymidte, er det sikret at alle nye boliger ligger tæt på naturen uanset placeringen.

 

Værd at besøge i Ullerødbyen

Normalvis er der ikke meget at besøge i helt nybyggede boligområder, men på grund af bydelens fokus på samspil mellem den flotte natur i området og de nye byggerier kan en gåtur i området være en attraktion i sig selv. Flere af boligerne er spektakulære og blandt andet det danske, internationalt anerkendte arkitekthus Henning Larsen Architects har opført boliger i bydelen.

 

Ullerødbyens geografi

Ullerødbyen ligger i det nordvestlige Hillerød og bliver udviklet på et 150 hektar stort område. Bydelen skal rumme 1.500 boliger samt meget andet.

 

Links til Ullerødbyen

Hillerøds kommunes side om Ullerødbyen 

Kort over Ullerødbyen

Mere i denne kategori: « Roskilde Sophienborg »