jobs-hilleroed.dk: Jobs i Fredensborg

Jobs hillerød i Fredensborg

Her på siden finder du alle jobs i hele landet. Vi fra Jobsearch.dk har sat en ære i at samle alle ledige stillinger via en grundig søgemaskine, uanset jobtype, så alle på jobmarkedet kan få gavn af vores side. Du kan bruge siden til både at finde de ledige stillinger indenfor den jobtype, som du er på jagt efter - eller til at se, hvad der ellers findes af job du også kunne søge. På denne side er der en række direkte links til jogagenter og andet, så du kan komme godt i gang med din jobsøgning.

Om Fredensborg


Om Fredensborg

Fredensborg er en stationsby i Fredensborg Kommune, der ligger imellem Hillerød og Helsingør. Fredensborg er navngivet af Fredensborg Slot, der ligger en smule vest for byen. Fredensborg slot ligger ved Esrum Sø og har særstatus blandt de danske slotte ved at være det andet mest benyttede som regentparrets residens næstefter Amalienborg Slot. Slottet danner ofte rammen om officielle statsbesøg og Fredensborg har i den forbindelse haft besøg af prominente politikere som Bill Clinton og George W. Bush. Endvidere har flere royale personer samt sportsudøvere været på besøg i byen.

 

Værd at se i Fredensborg

Fredensborgs helt store attraktion er selvsagt Fredensborg Slot. Slottet, der blev opført i 1700-tallet, er et barokslot, der er opkaldt efter den fred, der opstod efter den Store Nordiske Krig.

 

Fredensborgs geografi

Fredensborg havde i 2011 i alt 8.377 indbyggere. Det samlede areal for Fredensborg er 112,08 km2.

Hovedgaden i Fredensborg er Jernbanegade.

 

Links om Fredensborg

Fredensborg på Wikipedia 

Fredensborg Kommune 

Kort over Fredensborg 

Mere i denne kategori: « Helsinge Bramdrupdam »